25.8.2021 19:46 L
A taktiež sa nikde nedozviete, že zš je len do 4ho ročníka, lebo žiaci idú odtiaľto na 8r gymnázia. Žiaľ naše končiny ešte nie sú pripravené riadiť súkromné školy….
25.8.2021 19:45 L
To nám všetko povedala dva mesiace pred začatím šk.roka a to sme mali doma oznámenie o prijatí. Riaditeľka bola veľmi arogantná zvyšovala na mňa a muža hlas, ako keby sme boli jej podriadení. Veľmi neprofesionálny prístup. Nakoniec sme dali prestup do inej školy, kde krútili nad takým prístupom hlavu. Keď som jej doniesla papier o prestupe následne ho vyplnila, začala na mňa zase zvyšovatˇ hlas, že dieťa je riadne prijaté u nich a v žiadnom prípade ona nehovorila že dieťa nepríjma( klamala a chránila sa, lebo sama vedela, že to čo urobila je riadny prešľap-najprv vystaví papier o prijatí a následne tlačila na nás nech hľadáme inú školu, lebo oni zrazu otvárajú triedy len pre nadané deti klasické neotvoria. Takýto arogantný a neprofesionálny prístup sme ešte nezažili a človek má za taký prístup ešte aj platiť. Zaujímalo by ma ako dopadli ďalší rodičia, s ktorými urobila to isté. Nehovoriac o veľmi chabej mailovej a ľudskej komunikácií. A taktiež sa nikde nedozviete, že zš je len do 4ho
25.8.2021 19:44 L
Po tom čo sme obdržali oznámenie o prijatí a aj po depistáži, že je dieťa zrelé na zš, si nás riaditeľka zavolala, že robili okrem depistáže aj bilingválne triedenie(čo znamená že robili špeciálne testy pre nadané deti) do tried a 4 deti neprešli, medzi nimi aj naše, čo nám nevadilo, bolo nám jedno v akej triede bude, či v klasickej alebo bilingválnej(pre nadané deti, doteraz boli všetci v tom že bilingválna je jazyková trieda). Oznámila nám, že máme hľadať iné riešenie, že ona si na krk nevezme to, že dieťa nebude stíhať za ostatnými a že bude nešťastné a my ako rodičia tiež, lebo už taký prípad majú atď atď samé výhovorky, napriek tomu, že sme jej povedali že my na výkon netlačíme a nevadilo by nám aj keby nedosahoval najlepšie výsledky ide nám len o to, aby bol na škole spokojný, lebo toto aj uvádzajú na ich stránke, že nerobia rozdiely medzi deťmi, ale zrejme to neplatí, čo tam uvádzajú. Vyslovene nás silou mocou odhovárala a tlačila na to, aby sme našli inú školu.pokračovanie