Mladí ľudia sa môžu uchádzať o pozíciu mládežníckeho delegáta OSN za SR

Ak máte 18 až 25 rokov, záujem o medzinárodnú situáciu a výbornú angličtinu, máte šancu stať sa mládežníckym delegátom OSN za Slovenskú republiku.

Cielom projektu je reprezentácia a zastupovanie záujmov slovenskej mládeže na globálnej úrovni, propagácia a napĺňanie ľudských práv a následné šírenie povedomia o fungovaní OSN, aktívnom občianstve a cieľoch trvalo udržateľného rozvoja.

Prihlásiť sa môžete do 12. júna 2019 prostredníctvom prihlasovacieho formulára a zaslaním vášho štruktúrovaného životopisu v slovenskom jazyku. Súčasťou prihlášky je aj popis agendy delegáta a esej v anglickom jazyku. Podrobné informácie o výzve nájdete na stránke Asociácie krajských rád mládeže www.akram.sk/1656-2 .

Výberové konanie je dvojkolové. Vyzývatelia zrealizujú výber na základe doručených podkladov. Postupujúci kandidáti budú pozvaní do druhého kola na osobný pohovor prebiehajúci aj v anglickom jazyku.

Pohovory sa uskutočnia 27. 6. 2019 na MŠVVaŠ SR. Komisa je zložena zo zástupcu Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR, Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR, Asociácie krajských rád mládeže a bývalého mládežníckeho delegáta.

Zdroj: minedu.sk

TOP školy

CEMI MBA Studies s.r.o.

Mezi Vodami 639/27, 143 00 Praha
Telefón: 602 617 296
WWW: www.institutcemi.sk

To ma zaujíma

Chcete tu tiež zviditeľniť Vašu školu?

Chcem viac informácií

Chcete propagovať svoju školu?

Rýchly kontakt

+420 777 812 202
info@zoznamskol.eu

* tieto kontakty nie sú kontakty školy, ale kontakty prevádzkovateľa servera ZoznamŠkol.eu

Prevádzkovateľ webovej stránky

just4web.cz s.r.o.
IČ: 27547876

Prejsť na kontakt