Tipy na jedinečné darčeky, s ktorými môžete potešiť učiteľov

Hľadáte darček pre učiteľov? Či už je to darček na prázdniny, ako učiteľovi preukázať úctu alebo poďakovanie na koniec roka, niekedy môže byt' aj pre nich výber darčeka zložitý.

Ako vybrať darčeky pre učiteľov?

  • Buďte praktickí

    A to aj vtedy, keď nakupujete v eshope alebo vyrábate niečo sami. Zaobstarajte im niečo, čo skutočne použijú. Personalizované darčeky s dávkou osobitosti majú vždy úspech. 

  • Buďte kreatívni

    Pedagógovia a učitelia dostávajú darčeky, ktoré sú väčšinou rovnakej kategórie. Z tohto dôvodu je rozvážne rozhliadnuť sa a zistiť, čo môžete urobiť, inak. Nie vždy je ľahké byť iný, ale ak si nájdete trochu času navyše, môžete si vytvoriť naozaj zaujímavé a kreatívne veci - možno jedinečné vtipné tričko s potlačou.

  • Zaobstarajte im darčekovú kartu

    Ak ste úplne bezradní v tom, čo chcete kúpiť, rozhodnite sa pre darčekovú poukážku. Je to lepšia voľba, než, aby ste kúpili niečo, čo nevyužijú. Týmto spôsobom si môžu aspoň vybrať to, čo sa im páči.

    Ak však chcete dať niečo nad rámec darčekových poukážok alebo školských potrieb a pomôcok, učiteľa môžete potešiť jedným z nasledujúcich kreatívnych a originálnych darčekov.

Tipy na darčeky

Dobrá kniha

Možno vám učiteľ predstavil autora, ktorý práve vydal novú knihu alebo ste si prečítali príbeh, ktorý vám pripomínal niečo, čo váš učiteľ povedal na hodine? Knihy môžu byť skvelými darčekmi pre učiteľov, pretože existuje veľa príležitostí, ako ich urobiť viac osobnými.

Triedna fotografia s rámom

Veľmi vhodným darčekom pre učiteľov je obrázok celej triedy s rámom. Existuje vhodnejšia a krásnejšia spomienka než fotografia? Táto milá drobnosť poteší každého učiteľa.

Niečo zábavné do ich zbierky

Sleduje váš učiteľ matematiky Star Wars, obľubuje Volkswagen alebo je zberateľom poštových známok? Aj učitelia sú len ľudia, ktorí majú záujmy a koníčky. Kúpte im niečo do ich zbierky a ukážte im, že aj vy sa o nich zaujímate. 

Pre učiteľa, ktorý si vychutnáva kávu

Ak je váš učiteľ kávičkár, potešte ho dobrou a kvalitnou kávou. Zrnková, bezkofeínová, mletá alebo filtrovaná - ponuka je široká a vy si určite budete mať z čoho vybrať.

Čokoláda

Tmavá čokoláda je klasika a sladké pokušenie. Táto úžasná pochúťka nielenže skvele chutí, ale má pozitívne účinky aj na nervy.

Voňavá sviečka

Možno trochu klišé, ale na plamienkoch sviečky je niečo upokojujúce, takže ich nemôžeme na zozname tipov na darčeky vynechať. Zvoľte radšej jemné, čerstvé vône než silno parfumované. 

Pre učiteľa, ktorý je neustále na cestách

Či už na ceste do školy alebo v osobnom živote, ak je vás učiteľ aktívny, určite sa poteší izolovanému hrnčeku, ktorý ho zahreje. A nezabudnite pribaliť jeho obľúbený čaj alebo kávu.

Malá rastlina na ich stôl

Namiesto darovania kytice im zadovážte izbovú rastlinu. Vydrží dlhšie, vyžaduje menšiu starostlivosť a ešte aj oživí ich pracovný stôl.

Šálka s triednou fotografiou

Šálka ​​na kávu s triednou fotografiou je absolútnym hitom ako darček pre učiteľov. Hneď, ako hrnček použije, automaticky si spomenie na vás.

List alebo pohľadnica

Najlepší darček, aký môže študent dať učiteľovi. Učitelia si najviac cenia rukou písaný list, v ktorom sa im študent poďakuje. Zatiaľ, čo sa jedla sa zje, sviečky zhoria a hrnčeky sa podarujú, uspokojenie a potvrdenie z toho, že zmenili životy ich študentov, zim zostane navždy.

 

TOP školy

CEMI MBA Studies s.r.o.

Mezi Vodami 639/27, 143 00 Praha
Telefón: 602 617 296
WWW: www.institutcemi.sk

To ma zaujíma

Chcete tu tiež zviditeľniť Vašu školu?

Chcem viac informácií

Chcete propagovať svoju školu?

Rýchly kontakt

+420 777 812 202
info@zoznamskol.eu

* tieto kontakty nie sú kontakty školy, ale kontakty prevádzkovateľa servera ZoznamŠkol.eu

Prevádzkovateľ webovej stránky

just4web.cz s.r.o.
IČ: 27547876

Prejsť na kontakt