Módne a funkčné dámske kabelky - na čo si dať pozor pri výbere doplnkov?

(Sponzorovaný článok) Keď sa chystáte vybrať si kabelku, či už pre štýl alebo z hľadiska praktickosti, je dôležité mať na pamäti niekoľko vecí. No nebojte sa, prišli sme s malým sprievodcom, ktorý vám pomôže zorientovať sa v tomto svete módnych a funkčných dámskych kabeliek!

Účel a príležitosť

Neváhajte zamyslieť sa nad tým, ako často budete kabelku nosiť a na aké príležitosti ju budete využívať. Ak plánujete nosiť ju denne do práce, zvážte praktické a pohodlné riešenia. Naopak, ak hľadáte kabelku na večerné výjazdy, môžete sa viac pustiť do štýlových a výrazných kúskov. Zaujímavé kúsky sú napríklad Desigual kabelky, ktorých štýlový menší dizajn zaujme na každom babskom záťahu. Príležitosti, na ktoré ju budete nosiť, vám pomôžu určiť, či je potrebné, aby bola skôr formálna alebo neformálna.

Veľkosť a kapacita

Keďže dnes často nosíme so sebou viac než len peňaženku a telefón, je dôležité, aby kabelka mala dostatočnú kapacitu na všetky drobnosti. Uvažujte aj o tom, či budete nosiť aj veci ako detské potreby alebo notebook či knihy. Ak nosíte pri sebe veľa maličkostí, ako je kozmetika, krémy, perá alebo iné potreby, vyberajte si kabelky so zabudovanými priehradkami. Tie vám pomôžu orientovať sa v kabelke rýchlejšie. Nie každý deň však potrebujete do kabelky zmestiť aj nákup. V takom prípade viete nosiť aj crossbody kabelku alebo štýlovú ľadvinku. Kabelky Calvin Klein si zamilujú milovníčky väčších aj menších modelov, nájdete medzi nimi od nákupných tašiek až po listovky.

Desigual kabelky

Materiál a odolnosť

Pri výbere materiálu je treba myslieť na jeho schopnosť odolať bežnému opotrebeniu. Hlavne pokiaľ plánujete kabelku nosiť každý deň do práce, opotrebeniu sa nevyhnete. Preto vyberajte z materiálov, na ktorých opotrebenie buď nie je vidieť vôbec, alebo ho badať až po nejakom čase. Príkladom odolného materiálu je koža, no nezabudnite myslieť aj na starostlivosť o materiál. Pre niektorých je dôležitá aj otázka etiky a environmentálnej udržateľnosti, a preto preferujú materiály ako organická bavlna alebo recyklovateľný polyester.

Štýl a estetika

Nezanedbajte ani váš vlastný osobný štýl a preferencie. Môžete sa inšpirovať aktuálnymi módnymi trendami, no dôležité je, aby ste si vyberali kúsok, ktorý sa k vášmu aktuálnemu šatníku hodí. Farba a vzor môžu značne ovplyvniť celkový vzhľad outfitu, preto si vyberte niečo, čo sa ľahko kombinuje s vašou skriňou. Je dobré mať medzi kabelkami viac neutrálnych kúsky a tie následne doplniť o pár farebných či vzorovaných krások. Furla kabelky sú štýlovou voľbou v mnohých prevedeniach, neutrálnych aj farebných. Ak chcete investovať do univerzálnejšieho kúsku, budete si spomedzi nich určite vedieť vybrať tú pravú. Sledovanie módnych časopisov, blogov alebo sociálnych sietí vám môže poskytnúť nové nápady a inšpirácie na výber kabelky, ktorá je aktuálne trendy.

Cena a hodnota

Pri rozhodovaní o cene kabelky zvážte nielen jej výdavok, ale aj dlhodobú hodnotu, ktorú vám prinesie. Aj keď je lákavé zvoliť najlacnejší variant, drahšie kabelky od renomovaných značiek často ponúkajú lepšiu kvalitu materiálov a spracovania, čo sa môže prejaviť na ich dlhšej životnosti. Zvážte svoje priority a rozpočet a vyberte si kabelku, ktorá spája kvalitu, štýl a hodnotu.

Teraz už môžete vyraziť do obchodov alebo rozhliadnuť sa online po tej správnej kabelke pre vás. Nech už je to kabelka na každodenné nosenie, na špeciálne príležitosti alebo len tak na zábavný večer s priateľmi. Svet kabeliek na vás už čaká!

Furla kabelky

TOP školy

CEMI MBA Studies s.r.o.

Mezi Vodami 639/27, 143 00 Praha
Telefón: 602 617 296
WWW: www.institutcemi.sk

To ma zaujíma

Chcete tu tiež zviditeľniť Vašu školu?

Chcem viac informácií

Chcete propagovať svoju školu?

Rýchly kontakt

+420 777 812 202
info@zoznamskol.eu

* tieto kontakty nie sú kontakty školy, ale kontakty prevádzkovateľa servera ZoznamŠkol.eu

Prevádzkovateľ webovej stránky

just4web.cz s.r.o.
IČ: 27547876

Prejsť na kontakt