Akú školu hľadáte?

Bratislavský Trnavský Trenčiansky Žilinský Prešovský Košický Banskobystrický Nitriansky Vyberte kraj
Vyberte kraj

Školákom sa začali jarné prázdniny

Od pondelka 19. februára 2018 sa začalo pre žiakov základných a stredných škôl obdobie jarných prázdnin. Týždeň oddychu je už tradične rozložený podľa jednotlivých regiónov Slovenska.

Ako prví sa prázdnin dočkali školáci v Banskobystrickom, Žilinskom a Trenčianskom kraji. Ti si od školy oddýchnu v dňoch 19. až 23. februára. Vyučovanie sa im začne v pondelok 26. februára.

Týždeň voľna pre žiakov na východe Slovenska sa začne 26. februára. V Košickom a Prešovskom kraji potrvá do 2. marca. Do škôl sa školáci vrátia v pondelok 5. marca.

Na západe Slovenska si na jarné prázdniny musia letos počkať žiaci najdlhšie. V Bratislavskom, Nitrianskom a Trnavskom kraji sú naplánované na dni od 5. do 9. marca a školské vyučovanie sa opäť začne v pondelok 12. marca.

Pokud rodičia prejavia záujem, riaditelia škôl v spolupráci so zriaďovateľmi môžu rozhodnúť o tom, že školské kluby detí budú v prevádzke aj počas prázdnin.

Najbližšie prázdniny potom čakajú školákov počas veľkonočných sviatkov, kedy budú mať voľno od štvrtka 29. marca do utorka 3. apríla. Školské vyučovanie sa začne v stredu 4. apríla.

Zdroj: minedu.sk

TOP školy

CEMI MBA Studies s.r.o.

Mezi Vodami 639/27, 143 00 Praha
Telefón: 602 617 296
WWW: www.institutcemi.sk

To ma zaujíma

Chcete tu tiež zviditeľniť Vašu školu?

Chcem viac informácií

Chcete propagovať svoju školu?

Rýchly kontakt

+420 777 812 202
info@zoznamskol.eu

* tieto kontakty nie sú kontakty školy, ale kontakty prevádzkovateľa servera ZoznamŠkol.eu

Prevádzkovateľ webovej stránky

just4web.cz s.r.o.
IČ: 27547876

Prejsť na kontakt