Prispôsobenie teórie pre prax a odstranenie problémov vo vyučovaní. Aj Váš názor zaváži

Mal by byť profil absolventa vytvorený pre skupinu odborov alebo pre konkrétny študijný či učebný odbor? Je pre Vás štátny vzdelávací program zrozumiteľný? Súhlasíte s navrhovaným pomerom teoretického a praktického vyučovania?

Tieto a ďalšie otázky spracované do dotazníka poslal v uplynulých dňoch Štátny inštitút odborného vzdelávania na všetky stredné odborné školy s cieľom získať názor učiteľov na štátne vzdelávacie programy (ŠVP).  

Elektronický dotazník je určený predsedom predmetových komisií pre odborné predmety. Otázky v ňom sa zameriavajú na celú šírku štátnych vzdelávacích programov. Vyplniť by ho malo viac ako 300 stredných odborných škôl. Dĺžka vyplnenia dotazníka je asi 30 -  40 minút v závislosti od toho, či je škola zapojená do systému duálneho vzdelávania.

Cieľom je zistiť názor učiteľskej verejnosti a mieru ich spokojnosti so štátnym vzdelávacím programom. Výsledky by mali napomôcť pri identifikácii problematických častí dokumentov, odstrániť ich a zlepšiť kvalitu samotného ŠVP a zabezpečiť jeho jednoduchšie zavedenie do školskej praxe.

Elektronický dotazník je dostupný do 8. decembra 2017. Následne sa pristúpi k analýze a spracovávaniu zozbieraných dát.

Zdroj: minedu.sk

TOP školy

CEMI MBA Studies s.r.o.

Mezi Vodami 639/27, 143 00 Praha
Telefón: 602 617 296
WWW: www.institutcemi.sk

To ma zaujíma

Chcete tu tiež zviditeľniť Vašu školu?

Chcem viac informácií

Chcete propagovať svoju školu?

Rýchly kontakt

+420 777 812 202
info@zoznamskol.eu

* tieto kontakty nie sú kontakty školy, ale kontakty prevádzkovateľa servera ZoznamŠkol.eu

Prevádzkovateľ webovej stránky

just4web.cz s.r.o.
IČ: 27547876

Prejsť na kontakt