5. ročník projektu Nebuď otrok drog v znamení vedomostného kvízu

Tlačová agentúra Slovenskej republiky spustila už 5. ročník projektu Nebuď otrok drog. Projekt sa zameruje na oboznámenie žiakov a študentov základných a stredných škôl o rizikách spätých s užívaním drog.

Cieľová skupina sa môže do projektu zapojiť prostredníctvom súťažného vedomostného kvízu, ktorý je zverejnený na webovej stránke projektu. Všetci úspešní riešitelia vedomostného kvízu sa dostanú do záverečného žrebovania. Na desiatich vyžrebovaných čakajú poukážky na nákup elektroniky a kníh podľa vlastného výberu v celkovej hodnote 2500 eur. 

Do vedomostného kvízu sa môžu zapojiť všetci žiaci II. stupňa základných škôl, špeciálnych škôl a študenti stredných škôl a osemročných gymnázií. Podmienkou účasti v záverečnom žrebovaní o poukážky je správne zodpovedanie celkovo 15 kvízových otázok. Týkajú sa drog, riešitelia však nemusia mať podrobne naštudovanú problematiku. Správnu odpoveď je možné nájsť v sprievodnom texte.

Súťažný kvíz bude k dispozícii do 2. decembra 2018, mená vyžrebovaných výhercov budú zverejnené na nasledujúci deň. Všetky potrebné informácie o projekte sú dostupné na stránke www.nebudotrokdrog.sk. 

Projekt je realizovaný s finančnou podporou Ministerstva zdravotníctva SR v rámci účelovej dotácie na podporu protidrogových aktivít pre rok 2018.

Zdroj: teraz.sk

TOP školy

CEMI MBA Studies s.r.o.

Mezi Vodami 639/27, 143 00 Praha
Telefón: 602 617 296
WWW: www.institutcemi.sk

To ma zaujíma

Chcete tu tiež zviditeľniť Vašu školu?

Chcem viac informácií

Chcete propagovať svoju školu?

Rýchly kontakt

+420 777 812 202
info@zoznamskol.eu

* tieto kontakty nie sú kontakty školy, ale kontakty prevádzkovateľa servera ZoznamŠkol.eu

Prevádzkovateľ webovej stránky

just4web.cz s.r.o.
IČ: 27547876

Prejsť na kontakt